hesi banner garden

Ravinteiden Merkkikohtaiset Annostelu Ohjeet 

Vihertukku tarjoaa ravinteiden käyttö taulukot ja käyttöohjeet merkeittäin. Muistathan että eri merkeillä ravinteiden vahvuudet vaihtelevat suurestikin joten tarkista oikea annostelusohje ennen käyttöä.  Aloita lannoitteiden käyttö, kun kasvin taimi on 10-15 cm pitkä tai siinä on 2-4 lehtiä. Eri ravinnevalmistajat suosittelevat eri EC arvoja kasvien eri kasvu-ja kukinta vaiheessa EC arvon ollessa noin 0,5-2,0 välillä. Ihanteellinen pH-arvo välillä 5,8 – 6,5 riippuen kasvualustasta. Voit sekoittaa useita lannoitteita ja eri merkkejä keskenään. Aina on parempi olla vaatimaton kuin lisätä ravinteita liikaa kerralla. Kasvi ei kuole liian vähäiseen ravintoaineeseen, mutta se ei selviä yliannostuksesta.
Suosittelemme käyttämään lisäravinteita ja boostereita jos huomaat kasveissa puutosmerkkejä. Merkkikohtaiset EC arvojen suositukset näet alla olevista valmistajien antamista Ravinteiden EC arvo taulukoista.

Ensiluokkaista asiakaspalvelua – verkossa ja myymälässä – ennen asiointia, sen aikana ja sen jälkeen.

Tältä sivulta löydät helposti lisätietoa Vihertukusta ja tarjoamistamme palveluista. Mikäli et löydä vastauksia kysymyksiisi, tavoitat meidät sähköpostilla sekä näppärästi chatista!

Shopping Cart
Scroll to Top