biobizz banner

BioBizz Ravinteet 100% Luomua Puutarhan Kasveille

Kasveista ja ihmisistä huolehtiminen


Me Biobizzilla uskomme, että kasvien ja ihmisten terveys ovat yhtä tärkeitä. Tästä syystä tuotteemme eivät sisällä minkäänlaisia keinotekoisia lisäaineita, synteettisiä torjunta-aineita tai haitallisia raskasmetalleja.
Käytämme vain 100 % sertifioituja luonnollisia ainesosia, joiden alkuperä on valvottu. Jos tuote on kasvatettu Biobizzilla, se ei ole vain herkullinen, vaan se on myös turvallinen ja terveellinen kaikille sen kuluttajille.

Tiedämme, että luomutuotteet takaavat parhaat tulokset


Ympäristön kunnioittaminen on elintärkeää, mutta me Biobizzilla uskomme myös, että tuloksista ei kannata luopua ekologian hyväksi. Siksi 100 % luomutuotteemme takaavat vaikuttavan sadon sekä laadullisesti että määrällisesti.
Luomuviljely tarkoittaa sitä, että hyödynnetään mahdollisimman paljon luonnon tarjoamia asioita. Se tarkoittaa runsasta satoa, terveitä kasveja, reheviä kukkia ja voimakasta luonnollista makua.

Vain 100 % sertifioidut tuotteet ovat 100 % luomua

Olemme luoneet orgaanisten kasvualustojen, nestemäisten lannoitteiden ja kasvualustan tehosteiden sarjan vaativimmille viljelijöille.
Yrityksellämme on enemmän sertifikaatteja kuin millään muulla alan yrityksellä takaamaan kaikkien Biobizz-tuotteiden alkuperä ja valmistusprosessi. Olemme tehneet kovasti töitä läpäistäksemme monimutkaisimmat testit ja saadaksemme sertifikaatit, joiden avulla voimme varmistaa, että tuotteemme ovat 100 % orgaanisia ja ympäristöä kunnioittavia.

BioBizz Acti-Vera

Mikä Acti·Vera on? Acti·Vera on suunniteltu suojaamaan immuunijärjestelmää, lisäämään aineenvaihduntaa ja parantamaan ravinteiden imeytymistä kaikenlaisissa kasveissa. "Kasveja kasveista" -teoriamme herättäminen henkiin Terve, raikas, antibakteerinen, puhdistava, myrkkyjä poistava, kauneus ja ihonhoitotuotteet tulevat kaikki mieleen, kun ajattelen aloe veraa. Joten ajattelimme: jos se tekee ihmeitä ihmisen iholle, ehkä sen taika toimii myös kasvien kanssa? Kun tiukkaa tutkimusta kokeiltiin parasta ainesosien yhdistelmää lisättäväksi aloe vera -uutteeseen, päädyimme lopulliseen tuotteeseen: Acti·Veraan. Tärkein ero muiden maasta tai merestä peräisin olevien Biobizz-tuotteidemme ja Acti·Veran välillä on se, että tämä uusi tuote tulee "kasvista, kasvia varten". Tai ilmaista se toisella tarttuvalla tavalla - "kasveja kasveille"! Miksi valita Acti·Vera? Acti·Vera tekee kasveista vahvempia ja terveellisempiä sekä sisältä että ulkoa. Se suojaa ja aktivoi immuunijärjestelmää, lisää itävyyttä ja kasvien aineenvaihduntaa – hajottaa sokereita ja tehostaa ravinteiden imeytymistä. Se on todella super, luonnollinen voimatuote kasveille – ja se on 100 % vegaaninen. Kuinka käyttää sitä? Acti·Vera on erittäin monipuolinen. Sitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona, ruokakasveilla, istutuksissa, perennoilla ja koristekasveilla kasvu- ja kukinnan aikana kasvun ja kukinnan stimuloimiseksi. Biobizz suosittelee 5 ml Acti·Veraa 1 litraa vettä kohti tölkistä kasteluun tai 1-2 ml per litra vettä lehtisuihkeena.

BioBizz Bio-Heaven

Mikä on Bio·Heaven? Kasvisi odottavat täydellistä, monipuolista nirvanaa Bio·Heavenin avulla. Se sisältää huolellisesti valittuja biologisia piristeitä, kuten aminohappoja – kasvin rakenteelle ja aineenvaihdunnalle välttämättömien proteiinien ja entsyymien perusrakennusaineita. Tämän seurauksena tämä erityisesti kehitetty energiatehostin ei ainoastaan paranna ravinteiden vaikutusta ja siirtymistä kaikissa lehtisuihkeissa ja lannoiteseoksissa - vaan se myös poistaa myrkkyjä tehostamalla kasvin antioksidanttijärjestelmää ja korjaamalla klorofyllin tuotantoa. Bio·Heavenin edut Bio·Heaven stimuloi entsymaattista toimintaa ja nopeaa ravintoaineiden imeytymistä ja lisää samalla välttämättömien makro- ja mikroravinteiden kelaattia. Kasvit pystyvät myös säilyttämään enemmän kosteutta ja kokemaan sen seurauksena vähemmän kosteusstressiä. Bio·Heaven tarjoaa myös erinomaisen hiilihapon lähteen maaperän mikro-organismeille. Loppujen lopuksi sato toimii paremmin ja voit odottaa laadukkaampaa satoa. Kuinka käyttää sitä? Bio·Heaveniä voidaan käyttää koko kasvu- ja kukinnan ajan kaikentyyppisille alustoille, kookossekoituksille tai vesiviljelyjärjestelmille. All·Mixiä tai Light·Mixiä käytettäessä ihanteellinen annos alkaa 2 ml:sta ja kasvaa hitaasti 5 ml:aan 1 litraa vettä kohti. Noudata virallista ravinneaikatauluamme saadaksesi parhaat tulokset.

BioBizz Bio Grow on Perusravinne

Mikä on Bio·Grow? Voit levittää tätä nestemäistä kasvulannoitetta useimpiin maaperä- ja alustaseoksiin. Sen pohjassa on 100 % luomu hollantilainen sokerijuurikasuute, joka tunnetaan yleisesti nimellä vinasse. Tämä sivutuote sokerijuurikkaan tai sokeriruo'on muuttamisesta sokeriksi syntyy luonnollisessa käymisprosessissa. Sokerissa olevaa tärkkelystä käsitellään sitten entsyymeillä glukoosin tuottamiseksi, joka yhdessä muiden kasviravinteiden kanssa auttaa tuottamaan runsaan ravinnonlähteen maaperän mikrobeille, mikä lisää niiden populaatioita tuottavamman maaperän saamiseksi. Bio·Grow'n luonnolliset sokerit ja kalium aktivoivat substraatin bakteeriflooran ja takaavat sinulle runsaan sadon herkullisen makeita hedelmiä. Kuinka käyttää sitä? Bio·Grow on täyslannoite, jota voidaan käyttää koko kasvu- ja kukinnan ajan. Aloita sillä heti ensimmäisten lehtien ilmestyessä, kun kasvi on 10–15 cm korkea. Käytä sitten Bio·Grow'ta hedelmätuotannon loppuun asti.

BioBizz Bio Bloom on perusravinne

Mikä on Bio·Bloom? Toivotko runsaita kukkia, jotka johtavat maukkaisiin hedelmiin? Sitten tämä 100 % orgaaninen, täydellinen nestemäinen lannoite, kuten sen nimi kertoo, on mitä tarvitset. Se sisältää optimaalisen sekoituksen typpeä, fosforia ja kaliumia sekä entsyymejä ja aminohappoja – kaikki toimivat yhdessä täydellisessä harmoniassa substraatin kanssa. Kasviperäisiä hivenaineita ja hormoneja on myös lisätty tukemaan vahvavartisen ja kukkivan kasvin luomista. Bio·Bloomin ravintoaineet Kalium ja fosfori auttavat sipulien, kuppien ja terälehtien muodostumista ja kasvua. Erityisesti kalium toimii kasvin luonnollisen rytmin kanssa koko päivän ja yön, mikä auttaa käynnistämään kukinnan. Kuinka käyttää sitä? Bio·Bloom on itsenäisesti toimiva lannoite, jota voidaan käyttää kukinnasta sadonkorjuuseen. Biobizz suosittelee noin 2-4 ml Bio·Bloomia litraa vettä kohti. Löydät tarkat annokset kullekin ajanjaksolle virallisesta ravintoaineluettelostamme.

BioBizz Fish-Mix on Perusravinne

Mikä Fish·Mix on? Tämä Pohjanmeren orgaanisen kalaemulsion runsas infuusio, joka on sekoitettu 100 % luomu hollantilaisen sokerijuurikkaan uutteen kanssa, auttaa nopeuttamaan kaikkien elävien organismien kasvua substraatissa. Se myös stimuloi mikro-organismien ja hyödyllisten bakteerien tuotantoa kaikentyyppisissä maaperässä ja kookospohjaisissa substraateissa. Ja on hyvä tietää, että tiukkojen luomuviljelyvaatimustemme mukaisesti Fish·Mixiä ei uuteta hapoilla eikä stabiloida BHT:lla (butylated hydroksitolueeni) – synteettisellä säilöntäaineella. Kuinka käyttää sitä? Voit käyttää Fish·Mixiä kaikenlaisille kasveille kasvun alkuvaiheessa ja kukinnan aikana sadonkorjuuseen asti. Muutaman päivän käytön jälkeen se on muuttanut huonolaatuista maata rikkaaksi, rasvaiseksi maaperäksi – täynnä luonnollisia mineraaleja, joita kasvisi kaipaavat. Se on myös riittävän mieto käytettäväksi kasvin elämän alkuvaiheessa tai ruiskutettavaksi suoraan lehtiin kasvullisen kasvujakson aikana. Jos haluat käyttää Fish·Mixiä All·Mixin kanssa, suosittelemme mittaamaan 1 ml Fish·Mixiä litraa vettä kohti. Lisää Light·Mixin määrää 2-4 ml:aan litraa vettä kohti. Noudata virallista ravinneaikatauluamme saadaksesi parhaat tulokset.

BioBizz Top-Max

Mikä on Top·Max? On kolme erinomaista syytä käyttää tätä 100 % orgaanista kukinnan stimulaattoria. Ensinnäkin se sisältää ainesosia, jotka voivat auttaa lisäämään kukkaklustereiden todellista kokoa ja painoa. Toiseksi ravinteiden otto paranee. Kolmanneksi Top·Maxilla kasvatetut kasvit saavat aikaan makeamman ja tasaisen makuisen sadon. Se, miten se aktivoi ravinteiden virtausta, riippuu olennaisesti siitä, kuinka se pystyy vapauttamaan maaperästä kivennäisaineita, kalsiumia, rautaa ja magnesiumia, jotka stimuloivat kasvin aineenvaihduntaa. Huumus- ja fulvohappojen edut Top·Maxissa Top·Max on uskomattoman tehokas sen sisältämien humushappojen ansiosta. Näiden happojen päälähde on ikivanha maaperässä oleva aine nimeltä Leonardite. Tämä on peräisin esihistoriallisista puista ja kasvillisuudesta, joka kukoisti hiilen aikana, 300 miljoonaa vuotta sitten. Fulvohapoilla on myös erityisiä ominaisuuksia, jotka edistävät tervettä kukkakasvua. Nämä hapot ovat peräisin poikkeuksellisen runsaista humaattiesiintymien lähteistä, joita löytyy syvältä maan sisällä. Niiden luonnollinen sähkövaraus vetää puoleensa ravinteita ja mineraaleja, joita on sekä mikrobiologisessa maaperässä että käytetyissä orgaanisissa lannoitteissa. Humus- ja fulvohapot yhdessä lisäävät energiaa vanhoissa kasvisoluissa ja stimuloivat uusien muodostumista. Kuinka käyttää sitä? Top·Maxia voidaan käyttää koko kukinnan ajan ja se toimii erityisen hyvin yhdessä Biobizz-alustaseosten kanssa. Kukinnan ensimmäisinä viikkoina suosittelemme 1 ml:n annosta litraa vettä kohti. Sadonkorjuun lähestyessä ja ennen huuhtelua annosta voidaan nostaa 4 ml:aan litraa vettä kohti. Noudata virallista ravinneaikatauluamme saadaksesi parhaat tulokset.

BioBizz Root Juice

Mikä on Root·Juice? Täysin kasviperäisistä ainesosista valmistettu ja luomupuutarhanhoitoon suunniteltu Root·Juice yhdistää kaksi hämmästyttävää luonnollista ainetta: huippuluokan humiinihappoa ja merilevää. Se on erityisesti suunniteltu edistämään voimakasta juurikehitystä ja lisäämään luonnollista biologista elämää, joka ympäröi ja tukee kasvisi juurijärjestelmää. Root·Juice auttaa heti alusta alkaen juurijuurivaiheessa sekä jo juurtuneiden kasvien kasvussa. Tämä varmistaa, että kasvi on paremmin valmistautunut imemään ravinteita nopeasti – tuloksena on vahva, kestävä sato ja taattu hyvä sato kaikille kasvinjalostajalle. Kuinka käyttää sitä? Root·Juice on ihanteellinen lisättäväksi maaperään, turpeeseen ja kookosseoksiin sekä takaamaan taatun juurisuojan hydroponisilla tai aeroponisilla järjestelmillä. Jos käytät All·Mix- tai Light·Mix-alustaa, on parasta ruokkia kasveja Root·Juicella ensimmäisten viikkojen aikana, koska tämä on terveen juurtumisen kannalta ratkaisevaa aikaa. Biobizz suosittelee annokseksi 1–4 ml Root·Juicea litraa vettä kohden.

BioBizz Alg A Mig

Mikä on Alg·A·Mic? Stressittömät, iloiset kasvit tuottavat yleensä suurempia hedelmiä. Ja Alg·A·Mic tulee apuun, jos he ovat kärsineet yliruokinnasta, puutteista, sairauksista tai lämpötilanvaihteluista. Se varmistaa myös vihreitä lehtiä stimuloimalla klorofyllin imeytymistä. Merileväuutteet Alg·A·Micissä Jo vuonna 3000 eaa. merilevää on korjattu ravinnoksi, lääkkeiksi ja lannoitteeksi. Alg·A·Mic on valmistettu korkealaatuisesta, 100 % orgaanisesta merilevätiivisteestä, joka on uutettu kylmäpuristamalla kemiallisten liuottimien sijaan. Tämä korkeatasoinen luonnollinen ravinto täyttää kasvin kaikki tarpeet, mikä johtaa runsaasti rehevään vihreään lehtiin. Kuinka käyttää sitä? Alg·A·Mic on virkistävä tuote, joka sisältää vähän NPK:ta (typpeä, fosforia ja kaliumia), mikä tekee yliannostuksen mahdottomaksi. Sitä voidaan lisätä jokaiseen kasvualustaan kukinnan ja kasvun aikana. Neuvomme on mitata 1–4 ml Alg·A·Mic-annos 1 litraa vettä kohti, mutta noudata virallista ravintoainetaulukkoamme parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

BioBizz Leaf Coat

Mikä on Leaf·Coat? Leaf·Coat on käyttövalmis tuote, joka vahvistaa ja suojaa kasveja ei-toivotuilta hyönteisiltä ja haitallisilta lehtisieniltä. Valmistettu luonnollisesta lateksista, joka on alun perin kehitetty estämään haihtumista, ja se luo lehtiin läpäisevän, itsestään hajoavan esteen, joka silti päästää ilman ja valon läpi. Miksi Leaf·Coat tarjoaa paremman suojan kaikissa olosuhteissa? Jos ilmasta tulee liian kuuma ja kostea (yli 28 ºC), Leaf·Coat auttaa estämään kasvia menettämästä liikaa vettä haihtuessaan. Samalla sen muodostama luonnollinen lateksikerros lehtien ympärille auttaa kasvia hengittämään ja estää sitä ""hikoilemasta"". Sitten kun lämpötila laskee, kuten talvikuukausina, Leaf·Coat suojaa kylmältä auttamalla ylläpitämään lehtien lämpötilaa. Ympäristöystävällisenä vaihtoehtona torjunta-aineille Leaf·Coat ei voisi olla sopivampi tai turvallisempi käyttää. Torjunta-aineiden käytön tarpeen vähentäminen säästää myös rahaa. Ja toisin kuin synteettiset ja myrkylliset tuotteet, sillä on miellyttävä tuoksu, eikä se ärsytä. Koska Leaf·Coat ei imeydy lehtiin, se ei vaikuta myöskään hedelmän makuun. Kuinka käyttää sitä? Leaf·Coatia ei tarvitse sekoittaa veteen – levitä vain suoraan pullosta, mieluiten sumuttimesta. Suihkuta lehdet ja kukat kokonaan ja toista tämä noin kaksi kertaa viikossa kaksi viikkoa ennen kukinnan päättymistä. Muutaman tunnin kuluessa levittämisestä lehtiin muodostuu erittäin ohut elastinen kerros, paksuus 1,5 mikronia. Sen hyödylliset vaikutukset kestävät jopa kaksi viikkoa, kunnes se hajoaa luonnollisesti valon tai auringonvalon vaikutuksesta.

biobizz-microbes-150g

BioBizz Microbes

Mikä on mikrobit? Biobizz Microbes on täydellinen konsortio mikro-organismeja, entsyymejä ja hyödyllisiä sieniä, joka stimuloi itämisprosessia ja alkutaimien kasvua sekä auttaa kukintavaihetta. Se parantaa välttämättömien ravintoaineiden virtausta ja ottoa sekä lopullista satoa. Tällä mikro-organismien konsortiolla on suuria etuja kasvin risosfäärille, mikä lisää juurien hyödyllistä pintaa. Tämä merkitsee korkeampaa ja parempaa typen, fosforin, kaliumin ja mikroravinteiden imeytymistä kasvin kaikissa kehitysvaiheissa. Lisäksi valitut mikro-organismit ovat suuria fytohormonien, kuten indoli-3-etikkahapon ja gibberelliinien, edistäjiä. Bakteerit Biobizz Microbes on supertiivistetty tuote. Se sisältää valikoiman neljää hyödyllisintä bakteeria substraattien talteenottoon. Nämä bakteerit parantavat kasvisten ravitsemusprosessia, hormonien edistämistä, juurikudoksen kasvua ja ravinteiden, kuten fosforin, liukenemista suurimmassa määrin. Tämä lisää tuottavuutta ja sadon laatua. Entsyymit Biobizz Microbes -tuotteen entsyymeillä on välitön orgaanisten ravinteiden katalysoiva vaikutus, mikä luo vapaita aminohappoja kasvualustaan ja lisää siten aktiivisten mikro-organismien aktiivisuutta ja vaikutusta. Nämä komponentit "avaavat" lannoitteiden tarjoamat proteiiniketjut. Tällä tavalla entsyymit lisäävät substraattimikro-organismien kolonisaationopeutta sekä ravinteiden nopeaa katalysointia niiden nopeaa imeytymistä varten. Siksi entsyymit ovat täydellinen täydennys hyödyllisille substraattimikro-organismeille luoden terveen ja tuottavan ekosysteemin. Trikoderma Trichoderma-sienet ovat luomuviljelijän paras ystävä kasvien terveyden ja tuottavuuden lisäämisessä. Nämä sienet toimivat symbioosissa kasvin kanssa; suojaa haitallisilta taudinaiheuttajilta ja sienikasvulta, samalla kun edistää runsasta juurten kehittymistä, vedenpidätystä ja ravinteiden ottoa. Kasvun yleisen tehokkuuden parantaminen. Kaikkien näiden elementtien yhdistelmä kätevässä ja helposti levitettävässä muodossa on täydellinen työkalu viljelijälle taata lopullisten satoominaisuuksien ja -määrän paraneminen ja kasvu. Kuinka käyttää sitä? Biobizz Microbes voidaan käyttää koko laitoksen syklin ajan ja se toimii erityisen hyvin yhdistettynä muihin Biobizzin tuotteisiin. Suosittelemme levittämään Microbes kerran viikossa annoksella 0,2-0,4 g/l. Tarkista konkreettiset annokset virallisesta ravintoaineluettelostamme.

Shopping Cart
Scroll to Top