Maksutavat

Vihertukku.fi tarjoaa sinulle markkinoiden monipuolisimman maksutapavalikoiman. Pankkien maksupainikkeet, kansainväliset sekä paikalliset maksukortit, useat lasku- sekä osamaksuratkaisut ja mobiilimaksamisen. Verkkokaupassa käytettävissä seuraavat maksutavat:

Verkkokaupassa maksaminen

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksen Verifone Payment: maksunvälityspalvelun kautta josta löydät normaalit verkkopankkinapit, maksukortit (visa, mastercard).

Maksu on suoritettavissa tilauksen yhteydessä avautuvan valikon mukaisilla valinnaisilla maksutavoilla: välitön maksu Verifone Payment: kautta verkkopankkitunnuksilla tai pankkikorteilla.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa

Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi

www.verifone.fi

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksen myös  Klarna Oy:n maksunvälityspalvelun kautta osamaksusopimuksella. Ostamalla osamaksu ja pilko maksu palvelulla asiakas luo luottosuhteen Klarna Oy.n kanssa. Helppoa ja sujuvaa shoppailua Klarnalla. Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttön @klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit ostaa nyt ja maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. 

Klarna Oy,

Korkeavuorenkatu 34,

00130 Helsinki,

Suomi
Puh: 09 425 997 73

www.klarna.com

Käteismaksu verkkokaupassa

 Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerromme lisää. Toimitamme ympäri Suomen.

Maksutavat myymälöissä

Myymälässä voit maksaa käteisellä sekä pankkikorteilla.

Pankkinapit

Ostoskori
Scroll to Top