Maksutavat

Vihertukku.fi tarjoaa sinulle markkinoiden monipuolisimman maksutapavalikoiman. Pankkien maksupainikkeet, kansainväliset sekä paikalliset maksukortit, useat lasku- sekä osamaksuratkaisut ja mobiilimaksamisen. Verkkokaupassa käytettävissä seuraavat maksutavat:

Verkkokaupassa maksaminen


Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat eivät ole käytössä verkkokaupassa.

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Verifonen turvallisessa PCI DSS -sertifioidussa järjestelmässä.

Maksu on suoritettavissa tilauksen yhteydessä avautuvan valikon mukaisilla valinnaisilla maksutavoilla: välitön maksu oman verkkopankin kautta: maksupalvelun välittäjä toimii Kevin.eu jolloin maksu tapahtuu verkkopankkitunnuksilla asiakkaan oman pankin sivuilla.

Maksupalvelun tarjoaa Kevin EU Oy (3218923-1). Kevin EU Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Kevin EU Oy:n ja asiakkaan oman pankin suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Mandiri Oy / Suomen Vihertukku.

Kevin Eu Oy

Palveluntarjoajan verkkosivut www.kevin.eu

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksen myös  Klarna Oy:n maksunvälityspalvelun kautta osamaksusopimuksella tai Klarna verkkopankki nappien välityksellä oman pankkisi kautta. Ostamalla osamaksu ja pilko maksu palvelulla asiakas luo luottosuhteen Klarna Oy.n kanssa. Helppoa ja sujuvaa shoppailua Klarnalla. Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttöön klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit ostaa nyt ja maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. 

Klarna Oy,

Korkeavuorenkatu 34,

00130 Helsinki,

Suomi
Puh: 09 425 997 73

www.klarna.com

Käteismaksu verkkokaupassa Postiennakolla

Toimitamme ympäri Suomen ja jos tilauksesta on maksettu ennakkomaksu tilille voi kaupan loppusumman maksaa toimituksen yhteydessä käteismaksuna.

Maksutavat myymälöissä

Myymälässä voit maksaa käteisellä sekä kaikilla pankkikorteilla.

Shopping Cart
Scroll to Top