CANNA Ravinteet

CANNA Ravinteet

Millä kasvualustalla haluat viljellä? Hydro, Coco, Aqua, Terra kaikille kasvualustoille!

CANNA on maailman johtavia kasviravinteiden valmistajia joka tarjoaa erilaisia kasviravinteiden tuotevalikoimia useille eri viljelytavoille. Jokainen tuotevalikoima on suunniteltu erityisesti viljelyalustan ominaisuuksia varten. CANNA turvaa selustasi sadon maksimoinnissa.

CANNA TERRA

CANNA TERRA -ravinne- ja substraattisarja on kehitetty nimenomaisesti turvepohjaisissa ruukutusmultaseoksissa viljelyyn. CANNA TERRA sopii sekä ruukutusmultaviljelyyn että avoimissa ruukutusmultaseoksissa viljelyyn, sisällä ja ulkona.

CANNA TERRA ravinteet on kehitetty antamaan huipputulokset millä tahansa ruukutusmultaseoksella. Jotta TERRA-ravinteiden kaikki ominaisuudet tulisivat mahdollisimman hyvin hyödynnetyiksi, CANNA tarjoaa erityyppisiä ruukutusmultaseoksia: CANNA Terra Professional, CANNA Terra Professional Plus ja CANNA Terra Seed Mix.

CANNA Terra Vega on ammattimainen täysravinne nopeasti kasvaville kasveille kasvukauden aikana.

Se on tarkoitettu erityisesti ruukku- ja multaviljelyyn. CANNA Terra Vega varmistaa vahvan kasvin, jonka versot ovat suuria ja elinvoimaisia. CANNA Terra Vega on helppo käyttää, se liukenee välittömästi ja soveltuu erinomaisesti kasvatukseen automaattisissa “run to waste” -kastelujärjestelmissä. Kasvihuone- ja avomaan viljelyyn.

Käyttöohjeet

 • Ravistettava hyvin ennen käyttöä
 • Liuota noin 50 ml tiivistettä 10 litraan vettä (1:200)
 • (Hana)veteen liuotetun Terra Vega sähkönjohtavuus vaihtelee välillä 0,9–1,6 mS (= liuoksen johtavuus + veden johtavuus)
 • Suositeltu pH: 5,8–6,2
 • Kun kasvu on intensiivistä, anna kasville liuosta säännöllisesti
  – Kun multa ei ole kovin hedelmällistä, käytä liuosta päivittäin
  – Käytä liuosta 1–3 kertaa viikossa, kun multa on hedelmällistä
 • On suositeltavaa kasvattaa hyvin ilmaa läpäisevässä kalkkiperäisessä maaperässä, kuten CANNA Terra Professional (Plus) ja kastella kasvia päivittäin tarpeen mukaan

CANNA Terra Flores on ammattimainen täysravinne nopeasti kasvaville kasveille kukintakauden aikana.

Se on tarkoitettu erityisesti ruukku- ja multaviljelyyn. CANNA Terra Flores edistää hedelmien muodostumista ja antaa kasveille niiden tyypillisen maun. CANNA Terra Flores on helppokäyttöinen, liukenee välittömästi ja on erittäin sopiva käytettäväksi automaattisissa “run to waste” -kastelujärjestelmissä. Kasvihuone- ja avomaan viljelyyn.

Käyttöohjeet

 • Ravistettava hyvin ennen käyttöä
 • Liuota 50 ml tiivistettä 10 litraan vettä (1:200)
 • (Hana)veteen liuotetun CANNA Terra Flores sähkönjohtavuus vaihtelee välillä 0,9–1,6 mS (= liuoksen johtavuus + veden johtavuus)
 • Suositeltu pH: 5,8–6,2
 • Kun kasvu on intensiivistä, anna kasville liuosta säännöllisesti
  – Kun multa ei ole kovin hedelmällistä, käytä liuosta päivittäin
  – Käytä liuosta 1–3 kertaa viikossa, kun multa on hedelmällistä
 • On suositeltavaa kasvattaa hyvin ilmaa läpäisevässä kalkkiperäisessä maaperässä, kuten CANNA Terra Professional (Plus) ja kastella kasvia päivittäin tarpeen mukaan.
 

CANNA COCO

CANNA COCO -ravinne- ja substraattisarja on kehitetty nimenomaisesti kookosalustassa viljelyyn. CANNA COCO on ensimmäinen kookosalustalle kehitetty viljelyvalmistesarja. Nykyisin se on sekä ammattilaisten että harrastajien eniten käyttämä viljelyvalmistesarja.

CANNA Coco A & B
CANNA Coco A & B on täydellinen ravinne kasvien ammattimaiseen kookosalustassa viljelyyn. Se sisältää kaikki optimaalisen kasvun ja kukinnan edellyttämät ainesosat.

Kiitos niiden erityisominaisuuksien, joita kookossubstraatilla on, CANNA COCO -ravinteella ei ole Vega- ja Flores-varianttia, mutta sekä kasvu- että kukintavaiheelle on molemmille oma ainutlaatuinen koostumuksensa. Teemme asiat helpoiksi! CANNA COCO on helppokäyttöinen, liukenee heti ja sopii erinomaisesti kaikissa kastelujärjestelmissä käytettäväksi, esim. run-to-waste-järjestelmiin, upotuskasteluun ja tulvakasteluun.

CANNA COCO on ammattimainen täysravinne kasveille ja se sisältää kaikki tärkeät aineet optimaalisen kasvun ja kukinnan varmistamiseksi.

CANNA COCOa voidaan käyttää kasvu- ja kukintavaiheessa, jos sitä käytetään yhdessä laadukkaiden kookoskasvualustojen (kuten CANNA COCO) kanssa, koska se on vuorovaikutuksessa kasvualustan kanssa. CANNA COCO on helppokäyttöinen, liukenee heti ja on erittäin sopiva ruukkuviljelyyn tai “run to waste” -järjestelmiin.

Käyttöohjeet

 • Ravistettava hyvin ennen käyttöä
 • Täytä ravinnesäiliö vedellä
 • Lisää CANNA COCO ravinnesäiliöön suositellun maksimin laimennussuhteen mukaisesti 1:250 (40 ml A ja 40 ml B per 10 l vettä)
  – Lisää CANNA COCO A:ta ravinnesäiliöön
  – Sekoita hyvin ja lisää CANNA COCO B:tä
  – Sekoita taas hyvin ja anna seoksen seistä muutamia tunteja
 • (Hana)veteen liuotetun CANNA COCO sähkönjohtavuus vaihtelee välillä 1,2–2,3 mS (= liuoksen johtavuus + veden johtavuus)
 • Suositeltu pH: 5,5–6,2
 • Kun kasvu on intensiivistä, anna kasveille tätä ravinnetta 1–3 kertaa päivässä ja varmistu, että poistuma on 10–20 %. Yleisesti ottaen se tarkoittaa 3–6 litraa ravinnetta per m² per päivä.

CANNA AQUA

CANNA AQUA on käyttäjäystävällinen valikoima valmisteita, joilla yltää aivan uskomattomiin satoihin kiertojärjestelmissä. Näissä järjestelmissä ravinnevettä ei johdeta pois vaan käytetään uudelleen. Kiertojärjestelmässä viljelyn suurimpia etuja on se, että järjestelmä käyttää vähemmän ravinteita ja vettä kuin useimmat muut järjestelmät. Kasvit ovat lisäksi suorassa kosketuksessa ravinneliuokseen.

CANNA AQUA johtaa runsaisiin satoihin, koska annettavista ravinteista on tarkka seuranta koko kasvu- ja kukintavaiheen ajan. Siksi ei olekaan mitenkään yllättävää, että Isossa-Britanniassa – jossa useimmat viljelijät käyttävät suljettua hydroponista järjestelmää – vesiviljelijöiden enemmistön valinta on CANNA AQUA -ravinteet ja Platinium Hydromix – hydrosora savirakeet.

CANNA Aqua Vega on nopeasti vaikuttava ravinne kasveille, se sisältää kaikki optimaaliseen kasvuun tarvittavat ainesosat.

Kasvuvaihe on tärkeä, koska silloin kasvit luovat perustan rehevälle kukinnalle ja runsaalle sadolle. Aqua Vega on kiertojärjestelmille, kuten NFT tai tulvakastelujärjestelmille tarkoitettu ravinne.

 • Aqua Vega on helppokäyttöinen ja liukenee heti Aqua Vega sisältää pH-stabilointiaineita, joten pH:ta ei tarvitse säätää.
 • Aqua Vega tekee kasveista vahvoja ja elinvoimaisia ja edistää erityisesti juurten kehittymistä.
 • Heti imeytyvät typpiyhdisteet, korkealaatuiset EDDHA-rautakelaatit ja hivenaineet takaavat kukinnalle ihanteellisen alkustartin.

Miksi A&B-ravinteet?

CANNA Aqua Vega -ravinteet koostuvat kahdesta osasta, A- ja B-osasta. Tälle eriyttämiselle on syynsä. Jos joitain A- ja B-osien ainesosia annettaisiin yhdessä samanaikaisesti, ne liimautuisivat toisiinsa. Kasvi ei voi imeä tällaista yhteenliittymää. Sen vuoksi on ensin annettava A-ainesosaa ja sen jälkeen B-ainesosaa.

CANNA Aqua Flores on nopeasti vaikuttava ravinne kasveille, se sisältää kaikki optimaaliseen kukintaan tarvittavat ainesosat.

Aqua Flores on kiertojärjestelmille, kuten NFT tai tulvakastelujärjestelmille tarkoitettu ravinne.

 • Kun kasvi on rehevässä, suvullisessa (kukinta) vaiheessa, on ehdottoman tärkeää, että se saa kaikki tarvittavat ravinteet heti ja juuri oikeina määrinä. Aqua Flores stimuloi hedelmien kasvua ja sisältää kaikki kukintavaiheessa välttämättömät ainesosat. Kasvi esim. tarvitsee kukintavaiheessa vähemmän typpeä. Sen sijaan kaliumin ja fosforin tarve on suurempi. Aqua Flores sisältää paljon näitä ainesosia, ja erityiset kelatoidut hivenaineet mahdollistavat välittömän imeytymisen, mistä syystä kukista tulee täydellisiä.
 • Aqua Flores stimuloi hedelmöintiä ja antaa kullekin kasville sen tyypillisen aromin.
 • Aqua Flores on helppokäyttöinen, liukenee heti ja sopii erityisen hyvin viljelyyn vettä uudelleenkierrättävissä hydroponisissajärjestelmissä. Se sisältää pH-stabilointiaineita, joten pH:ta ei tarvitse säätää.
 • Aqua Flores sisältää myös piitä sekä humus- ja fulvohappoja.

Miksi A&B-ravinteet?

CANNA Aqua Flores -ravinteet koostuvat kahdesta osasta, A- ja B-osasta. Tälle eriyttämiselle on syynsä. Jos joitain A- ja B-osien ainesosia annettaisiin yhdessä samanaikaisesti, ne liimautuisivat toisiinsa. Kasvi ei voi imeä tällaista yhteenliittymää. Sen vuoksi on ensin annettava A-ainesosaa ja sen jälkeen B-ainesosaa.

CANNA Lisäravinteet

CANNA RHIZOTONIC

CANNA RHIZOTONIC on tehokas, leväpohjainen juuristimulaattori. Se sisältää paljon eri vitamiineja ja on 100-prosenttisesti luonnontuote. RHIZOTONIC sisältää yli 60 erilaista mikrobiologista ainetta, jotka nopeuttavat huomattavasti juurten kasvua ja tasapainottavat juuriympäristöä. CANNA RHIZOTONIC edistää juurtumista, lisää tautien vastustuskykyä ja parantaa kasvien sisäistä ja ulkoista laatua.

Ravistettava hyvin ennen käyttöä
Liuota noin 40 ml tiivistettä 10 litraan vettä (1:250)
Käytä 1–6 kertaa päivässä kasvualustaan ja/tai ruiskuta suoraan lehtiin, kunnes vahva juuristo on kehittynyt.
Kun kasvit ruukutetaan uudelleen, kasvualusta on hyvä käsitellä tällä liuoksella. Säädä ravinnesäiliön pH sen jälkeen, kun olet lisännyt CANNA RHIZOTONICIA, koska se nostaa hieman pH:ta

 • Stimuloi pistokkaiden ja taimien juurten kasvua.
  Sen lisäksi, että RHIZOTONIC stimuloi juurten kasvua jo juurtuneilla kasveilla, se stimuloi myös pistokkaiden ja taimien juurten kehittymistä. Eri hivenaineet ja vitamiinit, kuten B1 ja B2, stimuloivat hormonituotantoa ja juurten kasvua, tuloksena kauniit, valkoiset juuret.
 • Nopeuttaa itävyyttä, kun siemenet kostutetaan ennen istutusta.
  Jos laimennat RHIZOTONIC-stimulaattorin (40 ml/10 litra), voit kostuttaa sillä siemenet. RHIZOTONIC pehmentää siemenen kuorta niin, että siemenen on helpompi rikkoa se ja aloittaa itäminen.
 • Vahvistaa yleisesti kasvua ja kemiallisia reaktioita kasvissa, jolloin siitä tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kaikella tapaa vahvempi.
  Terveellä kasvilla tuloksiin. Koska RHIZOTONIC stimuloi juurten kasvua, se vahvistaa kasvia. Tämä on erityisen tärkeää kasvin ensimmäisten elinviikkojen aikana, sillä taimet ovat kaikkein haavoittuvaisimpia. RHIZOTONIC stimuloi myöhemmin juurten kehittymistä, lisää kasvin vastustuskykyä tauteja vastaan ja edistää kasvin sisäistä ja ulkoista kestävyyttä.
 • Auttaa kasvia ja pistokasta palautumaan minkä tahansa stressiä aiheuttavan tapahtuman jälkeen.
  Monet viljelijät ovat todenneet, että kasvit palautuvat stressitilanteesta paljon nopeammin, jos lehdet on suihkutettu RHIZOTONIC-stimulaattorilla. Kasveille stressiä aiheuttavia tilanteita voivat olla esim. kuljetus ja pistokkaiden otto. RHIZOTONIC parantaa myös sairaita tai heikosti kehittyneitä kasveja.

CANNAZYM

CANNAZYM on korkealaatuinen entsyymivalmiste ,joka nopeuttaa kuolleiden juurten hajoamista ja aktivoi hyödyllisiä mikrobeja. CANNAZYM myös auttaa kasvien ravinteidensaantia ja lisää vastustuskykyä tauteja vastaan. Entsyymit ovat aineita, jotka nopeuttavat reaktioita elävissä organismeissa. Esim. omassa ruoansulatuksessamme entsyymeillä on hyvin tärkeä tehtävä.

CANNAZYM on luonnonmukainen entsyymivalmiste, joka sisältää 12 eri entsyymiä, jotka nopeuttavat kuolleiden juurien hajoamista. Substraatin valmistelu (uudelleen)käyttöä varten. CANNAZYM sisältää juurien kasvua edistäviä vitamiineja ja hyödyllisiä mikro-organismeja, jotka edistävät kasviuutteiden muodostumista.

Ravistettava hyvin ennen käyttöä.
Liuota noin 25 ml tiivistettä 10 litraan vettä (1:400)
Lisää ravinneliuosta vähintään kerran viikossa, mieluummin jatkuvasti

 • CANNAZYM muuttaa kuolleet juuret kivennäisiksi ja sokereiksi. Tämä on tärkeää sen vuoksi, että kivennäiset ja sokerit ovat kasville arvokas ravinneähde. CANNAZYM sisältää yli 12 erilaista entsyymiä, joihin lisätään vitamiineja ja aavikkokasveista valmistettua uutetta. Nämä ainesosat parantavat ravinteidensaantia ja kasvin puolustusjärjestelmää. Vitamiinit myös stimuloivat hormonituotantoa.
 • Ne auttavat uusien juurten muodostumisessa. CANNAZYM-entsyymivalmisteen helposti imeytyvät vitamiinit stimuloivat myös kasvia muodostamaan uusia juuria. Tämä tekee kasveista terveempiä.
 • CANNAZYM ehkäisee bakteereita ja vahingollista hometta. Kuolleet juuret muodostavat ihanteellisen ympäristön homeelle. Home on uhka juurten terveydelle. Home aiheuttaa kasville stressiä ja tyrehdyttää uusien juurten kasvun. CANNAZYM ehkäisee myös mädäntymistä, joten myrkyllisiä aineita ei muodostu ja tautiriski pienenee huomattavasti.
 • CANNAZYM parantaa maaperää. Juurten jäämien nopea hajoaminen luo juuriympäristöön tasapainoisen hydrologisen järjestelmän ja hyvän ilmastuksen.

CANNABOOST Accelerator

CANNABOOST Accelerator kiihdyttää kasvien aineenvaihduntaa. Tämä on tärkeää, koska ravinteiden saanti riippuu suuresti kasvin terveydentilasta ja aineenvaihdunnan tehosta. CANNABOOST on kehitetty nimenomaisesti lyhyen viljelyjakson kasvilajikkeille.

CANNABOOST Accelerator on tehokas kukinnan kiihdytin, joka edistää hedelmien tuotantoa. Tuloksena on parempi ja tiheämpi sato kuin normaalisti. Tuotto on homogeenisempi vaiheittaisen kypsymisen ansiosta. Lisäksi CANNABOOST Accelerator varmistaa, että kasveista tulee terveempiä, vahvempia ja vähemmän alttiita taudeille ja rutoille. CANNABOOST Accelerator tarjoaa paremman tuoton, mutta sisältää myös makua parantavia aineita. Mikä tarkoittaa, että CANNABOOST Accelerator varmistaa määrällisesti ja laadullisesti paremman tuotannon!

– Annostele CANNABOOST Accelerator suhteessa 1:500 (20 ml per 10 l vettä) alkaen kukkien muodostumisvaiheesta.
– Lisäkukinnan varmistamiseksi laimenna 1:250 (40 ml per 10 l vettä)
Älä käytä samanaikaisesti sellaisten tuotteiden kanssa, jotka sisältävät vetyperoksidia (H202)

 • Parempi sato
  CANNABOOST stimuloi uusien kukkien kehittymistä. Tämän vuoksi kukista tulee tavanomaista raskaampia. Koska myös hedelmien kypsyminen tapahtuu tavanomaista suuremmassa määrin vähitellen, sadonkorjuut tulevat olemaan yhtenäisempiä. Hyvin erityistä CANNABOOST-kiihdyttimessä on, että se ei ole ainoastaan takuu runsaammista sadoista vaan myös maku paranee. Näin CANNA-viljelijä saa vähän ylimääräistä!
 • Sopii kaikille viljelyalustoille ja substraateille
  CANNABOOST on universaali kukintastimulaattori, mikä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää minkä tahansa viljelyjärjestelmän ravinteidenannon yhteydessä. Sen lisäksi, että CANNABOOST-kiihdytintä lisätään substraattiin, sitä voidaan suihkuttaa lehdille (lehtien kautta lannoittaminen). Tämän etuna on, että kasvi voi imeä kukkastimulaattorin suoraan lehtiensä kautta.
 • Vieläkin runsaammat sadot yhdessä PK 13/14 -valmisteen kanssa
  CANNABOOST ei ole ravinne vaan lisäaine, joka lisää yhteyttämistä (kasvin aineenvaihdunnan muodostavia reaktioita). Tämä lisäys varmistaa, että hedelmät muodostuvat nopeammin. Ravinteiden saatavuus on erittäin tärkeää, jotta CANNABOOST-kiihdyttimellä saatavat tulokset olisivat optimaaliset. CANNA-ravinteidenanto takaa kaikkien ravinteiden saatavuuden. Vieläkin parempiin tuloksiin voi yltää käyttämällä luotettavaa CANNA-ravinteidenantoa yhdessä CANNA PK 13/14-valmisteen kanssa. PK 13/14 tarjoaa kasville kukintaa parantavia lisäaineita ja CANNABOOST-kiihdytin varmistaa, että näitä lisäaineita käyttämään löytyy energiaa.
 • Täydellisempi, voimakkaampi maku
  CANNABOOST takaa suuremman sadon ja poikkeuksellisen hyvän maun. Nykyään satoa ei ilmoiteta pelkästään kiloina. Laadulla on yhä suurempi painoarvo, ja siihen liittyen myös maulla. Yhteyttämisen nopeuttaminen lisää suuressa määrin hedelmien sokerintuotantoa. Tästä syystä hedelmät ovat makeampia ja niiden luonnolliset aromit voimakkaampia. Haihtuvien öljyjen voimakkaampi tuoksu hedelmissä kertoo volyymista.

CANNA PK 13/14

Jos haluat suurimmat hedelmät ja kukat, CANNA PK 13/14 on etsimäsi valmiste. CANNA PK 13/14 on ravitsemuksellisista kivennäisistä koostuva seos, joka stimuloi kukintaa. Sitä on helppo käyttää, ja käyttö johtaa runsaisiin satoihin. PK 13/14 sopii kaikille viljelyalustoille. Lisäksi sitä tarvitsee levittää vain kerran, sen jälkeen se toimii ravinnevarastona. Jos teet tämän oikealla hetkellä, yllät aivan ällistyttäviin tuloksiin!

Kalium ja fosfaatti ovat välttämättömiä kasveille niiden kukintakauden aikana. CANNA PK 13/14 on erinomainen ja puhdas kalium-fosfaattiseos. CANNA PK 13/14 liukenee hyvin, joten kasvi voi imeä sen välittömästi.

Ravistettava hyvin ennen käyttöä.
Lisää CANNA PK 13/14 -tuotetta kerran 3 viikkoa ennen sadonkorjuuta täyteen ravinnesäiliöön seuraavassa suhteessa:
– Liuota noin 15 ml tiivistettä 10 litraan vettä (1:666)

 

Puhtaat ainesosat stimuloivat kukintaa

CANNA PK 13/14 on korkealuokkainen seos, joka koostuu fosforista ja kaliumista , jotka on lisätty kukintavaiheessa. Molemmilla ainesosilla on tärkeä tehtävänsä kasvien suvullisessa vaiheessa. Erityisen valmistusmenetelmänsä ansiosta CANNA on onnistunut yhdistämään puhtaan fosforin ja puhtaan kaliumin erittäin korkeina pitoisuuksina. Tämän vuoksi kasvi saa PK 13/14 -valmisteen nopeasti ja suoraan.

Fosfori (P) on jokaisen kasvin makroravinneainesosa. Sillä on keskeinen tehtävä aineenvaihdunnassa ja energiansiirrossa. Kukintavaiheessa tarvitaan lisäfosforia. Fosfori vahvistaa kukissa solujen muodostumista, monen muun asian lisäksi.

Kalium (K) on myös makroravinneainesosa. Sitä on kaikkialla kasvissa ja se on välttämätön monille kasvin toiminnoista. Se on erittäin tärkeä veden ja ravitsemuksen kuljetuksessa (siiviläputkilot) ja vastaa kasvin laadusta ja rakenteen jäykkyydestä. Tämän lisäksi se ohjaa lukemattomia muita toimintoja, kuten sokerintuotantoa. Kalium varmistaa, että kasvi voi tuottaa kukinnan aikana tarpeeksi sokereita, mikä on hyvin tärkeää kukkien kehittymisen kannalta.

PK 13/14 sopii käytettäväksi kaikilla alustoilla ja sitä käytetäänkin multaviljelyssä, kiertojärjestelmissä, kookosalustoilla ja run-to-waste-järjestelmissä. PK 13/14 sopii sekä sisä- että ulkoviljelyyn.

CANNA CALMAG AGENT

Suuren kysynnän vuoksi CANNA on kehittänyt CALMAG AGENT -valmisteen. Tällä valmisteella voit nostaa pehmeän vetesi kalsium- ja magnesiumpitoisuuksia, jolloin myös veden EC-arvo kohoaa. Valmiste parantaa käyttämäsi veden laatua, minkä seurauksena kasvisi kasvavat vahvoiksi ja terveiksi.

Toisaalta Suomessa hanavesi on monin paikoin tunnetusti puhdasta ja korkealaatuista. Vesi on pehmeää ja siitä puuttuu tietty määrä kalsiumia ja magnesiumia verrattuna veden laatuun keskimäärin.

CANNA CALMAG AGENT -valmisteella varmistetaan, että ravinteita on tasapainotettu määrä Suomessa käytössä olevalle pehmeälle vedelle. Tämä valmiste nostaa käyttämäsi pehmeän veden EC-arvoa. Se tekee vedestä kovempaa, ja kasvisi saavat kaikki tarvitsemansa ravinteet kasvaakseen terveiksi ja vahvoiksi. CANNA CALMAG AGENT on pehmeää vettä puskuroiva konsentraatti. Se sopii kaikille viljelyalustoille.

Edut, jotka CANNA CALMAG AGENT tuo:

 • Erittäin tiivis tuote
 • Ehkäisee alkusyksyn aiheuttamaa värjäytymistä
 • Ehkäisee lehtien palamista
 • Ehkäisee harmaahometta (Botrytis)
 • Kalsiumin ja magnesiumin puutokseen, joka johtuu
  • alhaisesta annostelusta
  • rajoittuneesta haihdunnasta (esim. LED-valot)
  • liiasta kaliumista
 • Aikaansaa terveempiä ja vahvempia kasveja
 • Stimuloi parempilaatuisia kukkia

Ravista hyvin ennen käyttöä. Täytä ravinnesäiliö vedellä(20–22 °C).
Lisää 0,1–0,5 ml per litra CANNA CALMAG AGENT -valmistetta, kunnes EC on 0,4mS/cm. Käytä tämän veden lisäksi suositeltuja ravinteita ja lisäaineita.

Veden ominaisuudet tarkemmin – Olemme jakaneet veden neljään eri tyyppiin:

Pehmeä vesi

EC: alle 0,4
Veden EC nostetaan tasoon 0,4 CANNA CALMAG AGENT -valmisteella ennen muiden ravinteiden sekoittamista.

Keskimääräinen vesi

EC: 0,4 – 0,5
Sisältää oikean määrän kalsiumia, magnesiumia ja bikarbonaatteja pH:n vakauttamiseksi. Kaikki CANNA-valmisteet on suunniteltu toimimaan parhaiten tämäntyyppisellä vedellä. CANNA CALMAG AGENT -valmistetta ei tarvita.

Kova vesi

EC: yli 0,5
Käänteisosmoosisuodattimen käyttö suositeltavaa. Sekoita kovaan veteen käänteisosmoosisuodattimen läpi ajettua vettä, kunnes EC on 0,3. CANNA CALMAG AGENT -valmistetta ei tarvita.

Kuinka määritellä veden tyyppi? Tee se itse

Voit itsekin testata vetesi EC-mittarin ja kahden pienen, väriin perustuvan testin avulla. Mittaa ensin EC, jotta varmistut, että se ei ole PEHMEÄ tai NORMAALI vesi:

 • EC 0,0–0,4: vesi on PEHMEÄ
 • EC 04–0,5: vesi on NORMAALI

Säilytysolosuhteita koskevaa tietoa:

 • Säilytä pulloja ilmatiiviisti suljettuina.
 • Säilytä valmistetta alkuperäissäiliössään.
 • Suojaa kuumuudelta, jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.
 • Suositeltu säilytyslämpötila 10–30 °C.
 • CANNA käyttää vain korkealaatuisia ravinteita ja kelaatteja, jotka ovat heti ja täysin kasvin saatavissa.
 • Pakkausmateriaali on polyeteeni (ei sisällä PVC:tä eikä kadmiumia), joka on kierrätettävä muovi.

CANNA Ravinteiden Käyttöohjetaulukot

Shopping Cart
Scroll to Top