Olemme puutarhatarvikkeiden tukku-ja erikoismyymälä Helsingissä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan urbaaniin puutarhaviljelyyn.

Tietoa meistä eli Vihertukusta. Pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaat tuotteet edullisimmilla hinnoilla. Toimimme verkkokauppana sekä kivijalkamyymälänä Helsingissä.

Helsingin myymälä avoinna joka päivä. Pysäköinti talon takana.

Riihipellonkuja 3, 00390 Helsinki
Avoinna
MA-PE 11:00-18:00
LA-SU 12:00-15:00

Puhelin/ Telegram/ Signal / WhatsApp:+358401462620

Puutarhanhoito on hyväksi sielulle ja ruumiille. Vaikka lopputulos ei olisikaan aina täydellinen, täytyy siihen olla tyytyväisiä. Voimme aloittaa alusta, tehdä muutoksia ja työstää kasvejamme, jotka ovat kuitenkin elävää materiaalia. Epäonnistunut kylvös ei tarkoita viherpeukalon puuttumista, sillä aivan varmasti olet oppinut matkan varrella paljon, mikä auttaa onnistumaan ensi kerralla paremmin. Puutarhanhoito ja sitä aloittaessa tavoitteet on hyvä asettaa maltillisesti. Istuta vain sellaista, mitä sinä ja perheesi todella syötte. Tee puutarhatöitä silloin, kun sinua huvittaa – ei siksi, että sinun on pakko. Kaikki aistimme pääsevät töihin puutarhassa. Se stimuloi meitä positiivisesti – niin ruumiillisesti, sosiaalisesti kuin henkisestikin. Ajattele sadonkorjuuta tilaisuutena, jossa voit viettää omaa aikaa ja ajatella. Meillä kaikilla on luontainen ymmärrys luonnon kasveille ja vaikutukselle, mikä auttaa meitä ymmärtämään ympäristöämme. Kotipuutarhan perustaminen on tehty nykyaikana niin helpoksi, että kaikki tarvittavat välineet löydät yhdestä paikasta.

Vihertukun laajasta valikoimasta löydät kaikenlaiseen viljelyyn tarvittavat välineet ja laitteet suomen edullisimpaan hintaan. Vihertukku on kotikasvattajan asialla.

Platinium Nutrients ravinteet jatkavat Euroopan myydyinpinä!

Ostoskori
Scroll to Top