Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä. Kysymyksiä, Kommentteja? Kerro meille ja me kuuntelemme.

Email: info@vihertukku.fi

Puh. +358401462620

Avoinna
Ma – Pe  11:00 – 18:00
La –  Su 12:00 – 15:00

Ota Yhteyttä, Puh/Whatsapp/Signal

+358401462620

Toimitus Koko Suomeen

Pakkaamme tilaukset saman päivän aikana.

Parhaat Tuotteet

Meiltä löydät kaikki parhaat merkit.

Parhaat Tarjoukset

Myymälässä ja verkkokaupassa päivittäin uusia tarjouksia.

Turvalliset Maksutavat

Verkkopankki, Maksukortit, Osamaksu, Käteinen.

Ota yhteyttä. Kysymykset, kommentit ja palautteet ovat meille elintärkeitä jotta voimme kehittyä Suomen johtavana ja edullisimpana kasvatustarvikkeiden myyjänä. Lopulta tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat paras lahja, mitä Vihertukku voi asiakkailleen tarjota. Vastaamme kaikista vaikeimpiinkin kysymyksiin ja pyrimme aina löytämään asiakasystävällisen ratkaisun mahdollisiin ongelmiin. Voit myös antaa meille palautetta myytävistä tuotteistamme sekä yleisesti toiminnastamme. Palautteesi on meille tärke, sillä se auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Avointa palutetta voit antaa nimettömänä mutta jos haluat vastauksen niin muistathan jättää meille yhteystietosi.

 Puutarhanhoito on hyväksi sielulle ja ruumiille. Vaikka lopputulos ei olisikaan aina täydellinen, täytyy siihen olla tyytyväisiä. Voimme aloittaa alusta, tehdä muutoksia ja työstää kasvejamme, jotka ovat kuitenkin elävää materiaalia. Epäonnistunut kylvös ei tarkoita viherpeukalon puuttumista, sillä aivan varmasti olet oppinut matkan varrella paljon, mikä auttaa onnistumaan ensi kerralla paremmin. Puutarhanhoito ja sitä aloittaessa tavoitteet on hyvä asettaa maltillisesti. Istuta vain sellaista, mitä sinä ja perheesi todella syötte. Tee puutarhatöitä silloin, kun sinua huvittaa – ei siksi, että sinun on pakko. Kaikki aistimme pääsevät töihin puutarhassa. Se stimuloi meitä positiivisesti – niin ruumiillisesti, sosiaalisesti kuin henkisestikin. Ajattele sadonkorjuuta tilaisuutena, jossa voit viettää omaa aikaa ja ajatella. Meillä kaikilla on luontainen ymmärrys luonnon kasveille ja vaikutukselle, mikä auttaa meitä ymmärtämään ympäristöämme. Kotipuutarhan perustaminen on tehty nykyaikana niin helpoksi, että kaikki tarvittavat välineet löydät yhdestä paikasta.

Vihertukun laajasta valikoimasta löydät kaikenlaiseen viljelyyn tarvittavat välineet ja laitteet suomen edullisimpaan hintaan.

Shopping Cart
Vieritä ylös