Kirjaudu

Rekisteröidy

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilökohtaisia tietojasi käytetään käyttökokemuksesi tukemiseen tällä verkkosivustolla, tilisi käytön hallintaan ja muihin tarkoituksiin, joita kuvataan sivustollamme Yksityisyyden suoja.

Already a member?

Oma tili sivulla voit luoda asiakastilin ja voit mm. tehdä ostoksesi nopeammin, pysyä ajantasalla tilauksiesi tilasta, ja voit tarkastella aikaisemmin tekemisiäsi tilauksia.

Voit katsella tilauksiasi sisäänkirjautuneena. Valitse ”Omatili” ja sitten ”Tilaushistoria”. Voit etsiä tiettyjä tilauksia tarkentamalla hakuehtoja. Tällä sivulla voit halutessasi tulostaa kopion tilauksestasi. Ota huomioon, että voi viedä noin 30 minuuttia, ennen kuin tallennettu tilaus näkyy tilaushistoriassa. Sinulle ei lähetetä automaattisesti tilausvahvistusta, vaan näet omat tilauksesi, kun valitset sisäänkirjautuneena ”Omatili” -kohdasta ”Tilaushistoria”. Tilausta tehdessäsi voit kuitenkin valita, että tilauksen tiedot lähetetään haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Halutessasi voit myös tulostaa ne. Pakkaamme ja lähetämme tuotteita arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 11.00 – 18.00. Jos tilaus on tehty illalla, viikonloppuna tai pyhäpäivänä, tuotteet pakataan ja toimitetaan seuraavana arkipäivänä.
Voit seurata tilaustasi sisäänkirjautuneena. Valitse ”Oma tili” ja sitten ”Tilaushistoria”.
Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@vihertukku.fi tai puhelimitse myymäläämme numeroon 0401462620. Lisäksi tavoitat meidät vihreästä Chat napista oikeassa alakulmassa aina aukioloaikojen mukaan.

Kotikasvatus on saavuttanut suurta suosiota viime vuosina kasvatustelttojen BLACK BOX ECO MYLAR 240X120X200 kehittyessä. Valotiiviiden, ilmatiiviiden ja kestävien telttojen mikroilmaston sääteleminen erilaisilla välineillä kuten kanavapuhaltimilla, lämmittimillä, ilmankostuttajilla jne. on helppoa. Teltat on helppo kasata ja purkaa ja tämän toimenpiteen voi suorittaa yksin. Vihertukku myy vain laadukkaimpia telttoja.

Meiltä Vihertukusta löydät myös muut kotikasvatustarvikkeet suomen edullisimpaan hintaan, kuten Lumatek Led https://youtu.be/Bbw4n7U5ueI valaisimet.

Shopping Cart
Scroll to Top